Oamenilor nu le place adevărul

Din pacate traim intr-o lume destul de falsa. Pornind de la zambetul fals pe care majoritatea oamenilor il afiseaza pe fetele nedormite si terminand cu siliconul care inunda fiecare coltisor din tara.
Falsitatea ne ajuta sa ne creem un scut de aparare. Falsitatea ne ajuta sa ne ascundem adevaratele sentimente fata de o persoana. Atunci cand cineva iti spune un lucru care nu-ti convine, incerci sa te ascunzi in spatele unui zambet fals. Nu te intereseaza cat esti de penibil atunci cand te minti singur, vrei doar ca celalalt sa te stie bucuros, chiar daca tu esti de alta parere.
Unii oameni nu-si pot ascunde nemultumirea atunci cand sunt deranjati de ceva. Sunt dati de gol de privire, de mimica, de gesturi sau de cea mai mica miscare a gurii. Cred acesti oameni ar trebui sa fie mai fericiti. De ce ? Pentru ca ei nu stiu sa minta. Atunci cand nu sunt multumiti de ceva se vede pe ei, si asa pot rezolva lucrurile pe loc.  In schimb o persoana care stie sa-si ascunda nemultumirea va ramane cu aceasta mult si bine, pentru ca toata lumea il considera in regula si nimeni nu se gandeste cum sa-i faca bine.

One thought on “Oamenilor nu le place adevărul

  1. Pe mine ma distreaza, dar ma si enerveaza oamenii care te intreaba ce faci, cum esti? iar cand le dai un raspuns mai amplu, trist, nu stiu sa faca fata. Am observat ca lumea intreaba din complezenta ~ce faci?~ nu pentru ca neaparat vor sa stie.

Leave a comment